Hier vindt u een overzicht van onze partners:

NORMWAARD Bedrijfscertificeringen

Als HVK heeft Mark Kraijo een hoog niveau bereikt en bediend inmiddels vele organisaties met zijn expertise. Op het moment dat wij voor uw vraagstuk worden verplicht om een HVK naar een vraagstuk te laten kijken dan is Normwaard voor ons van vaste waarde!

Bezoek Partner

Fireware BHV trainingsbenodigdheden

Fireware is een Nederlandse producent van BHV artikelen welke ingezet worden om de meest realistische en spectaculaire BHV oefeningen te organiseren. Bent u BHV Ploegleider of anderszins verantwoordelijk voor de BHV organisatie in uw bedrijf? Neem contact op met Axima om uw oefeningen nog beter te laten landen bij uw organisatie.

Bezoek Partner

DNM International

Voor alle industriele of zogenaamde hoog-risico brandveiligheidsvraagstukken, werkt Axima samen met DNM International uit Stellendam. DNM bedient reeds vele jaren grote spelers in de oliemarkt en petrochemische industrie.

Bezoek Partner

MBL-Holland

Als installatiepartner van Axima Brandbeveiliging is MBL-Holland reeds jaren verbonden aan onze organisatie en werken wij op een prettige en vertrouwde manier samen in de uitvoering en realisatie van diverse veiligheidsinstallaties.

Bezoek Partner

[/one_half]

Saphire CTC

Als marktleider in de wereld van brandweer en maritieme trainingsobjecten kan Saphire onze organisatie bijstaan als onze klanten een wens hebben om trainingen te organiseren op eigen terrein. Saphire kijkt vakkundig naar de mogelijkheden en adviseert en, indien gewenst, realiseert vervolgens een trainingsconcept.

Bezoek Partner